dilluns, 24 de març de 2014

Vida tradicional al llac Inle (Myanmar)

_________________________________________________________________________________
INFORMACIÓ PER AL VIATGER

ALLOTJAMENT
 • Little In ubicat a 5 minuts del carrer principal és una molt bona opció, sobretot pel seu gratificant esmorzar. Nosaltres vam pagar 15$ (negociats) per habitació doble amb lavabo privat amb aigua calenta, ventilador i esmorzar inclòs.
IMPORTANT: Els allotjaments al Llac Inle solen estar força plens, així que de vegades no és fàcil trobar una Guesthouse econòmica a la primera i les opcions estan escampades. Si es viatge en grup el consell seria que part del grup es quedés amb les motxilles i l'altre es dediqués a recórrer el poble buscant opcions.  


MENJAR
 • Hi ha forces restaurants locals, occidentals, nepalís, hindús... això si, els preus són els més cars de Myanmar a 1,5-3€ per plat.

TRANSPORT

De Bagan al Llac Inle
 • La millor opció és agafar els busos nocturns que solen tardar entre 9 i 10 hores, hi han dos trams de carretera un en molt bon estat i l'altre amb forces girs, aquest últim és d'unes 3-4 hores. Els autobusos són confortables i estan molt ben preparats per passar-hi la nit . Ticket de l'autobús: 10
Del Llac Inle a Yangon
 • El bus nocturn tarda 12 hores i el preu és de 15$ (11€) tot i que el vam negociar a 12$ (9€)
Els preus dels autobusos són molt difícils de negociar, ja que absolutament a tot arreu costen el mateix, per fer-ho no has de regatejar, simplement dir que el teu hotel et costa x$ menys, això si, important assegurar que no disminueix la qualitat del servei.

IMPORTANT: Tan si viatges a Bagan (15$) com al Llac Inle (10$) cal saber que s'ha de pagar un ticket d'entrada a les dues poblacions, aquests tickets no es paguen si es viatge de nit, ja que les taquilles estan tancades. 

IMPORTANT: Els aires condicionats dels busos estan exageradament alts així que un polar, pantalons llargs i sabata tapada han de pujar amb vosaltres.

  ATRACTIUS
  • Voltar amb bicicleta pel voltant del llac 
  • Tour amb barca pel llac de 8 hores costa 15$ (11€) (si disposes de temps pots negociar fins a 12$) a compartir amb els integrants de la barca, fins a 5 persones. És molt fàcil trobar turistes al costat del riu o al mateix allotjament per mirar de compartir el tour.
  IMPORTANT: Si no es te molt clar quins llocs visitar quan es faci el tour del llac, per defecte als barquers et porten a veure botigues-fàbriques. I especifica molt clarament quin és el teu pressupost per dinar, solen portar a restaurants amb preus elevats (2-3€ per plat).

  IMPORTANT: Agafar crema solar i impermeable per visitar el llac amb barca.   Introdueix el teu correu electrònic per rebre les novetats del viatge:

   Cap comentari:

   Publica un comentari a l'entrada