Qui SomDesprés de molt de temps somniant per fi ha arribat el moment de llençar-nos: Marxem a viatjar durant una temporada indefinida...

Què vol dir això??? Que no sabem si el viatge durarà 3 mesos, 3 anys...  Que el nostre somni és poder decidir a cada moment, i dins les nostres possibilitats, on volem estar... Que no volem posar límits al nostre somni sinó deixar-nos portar per les nostres sensacions.

Òbviament, el diners hi tenen molt a dir en tot això. Per aquest motiu iniciem la nostra aventura pel món amb un pressupost diari de 25€ els dos. Tot i que també tenim un repte: aconseguir ampliar aquest pressupost generant diners amb oportunitats de negoci que ens puguin sorgir mentre viatgem (exportant, escrivint articles, fent reportatges,...) 

Com que al principi haurem de controlar molt bé les nostres despeses hem decidit iniciar el viatge pel Sud-est Asiàtic. No és només per qüestions econòmiques que haguem escollit començar per aquest racó de món. Tenim ganes d'apartar-nos una temporada de la cultura occidental i deixar-nos seduir per les olors, els gustos, el clima, els valors i els somriures d'orient. Així doncs, el primer destí és Tailàndia: una de les principals portes d'entrada de la cultura oriental! 

Hem passat molt de temps "preparant" aquest viatge: vendre la casa, vendre el cotxe, aconseguir excedència a la feina i alguns obstacles en els que ens hem entrebancat. Més de 5 anys per arribar al dia d'avui!! Però, per fi, i molt orgullosos, podem dir que ens llancem de cap en aquesta aventura!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada