diumenge, 9 de desembre del 2012

Coses "fricks" que portem a la motxilla!!!




Aquests dies la motxilla és el tema principal de les converses del nostre dia a dia, bé, més que la motxilla, tot el que hi ha d'anar a dins!!! Escollir la roba, nodrir la farmaciola, preparar necessers, decidir quins objectes volem que ens acompanyin... Aquesta és, sens dubte, una de les tasques a les que més temps estem dedicant. En breu, quan ja tinguem la llista ben definida de tot el que ens emportem, farem un "post" per compartir-la amb tots vosaltres!! Però, de moment, tenim ganes d'avançar-vos alguns dels objectes més "fricks" que vénen amb nosaltres...!!! A veure què us semblen...


Quan prepares una motxilla d'aquestes característiques et dones compte que en un mercat tant excessivament desenvolupat com el que tenim, hi acabes trobant una sèrie de productes que semblen molt útils (arriba un punt que ja no saps distingir entre si són un gran invent o bé una "pijada" d'última generació), és el cas, per exemple, d'aquesta corda tipus "pop" que serveix per estendre la roba sense necessitat d'agulles... Què ens penseu?
Aquest estoig, amb estampat corporatiu, fet per una amiga (gràcies Marta!!!), té la mida perfecte per guardar tots els cables i carregadors de bateria que necessitem per alimentar els mòbils, el llibre electrònic, les piles recarregables, els 2 portàtils,... Si la motxilla s'ha de convertir en el nostre armari durant un bon temps, millor tenir -ho tot ben ordenat!!!


Aquests jocs si que són "fricks", "fricks", els 2 som uns viciats del parxís, és el joc de taula que ha aconseguit distreure'ns més durant els moments de llargues esperes en els nostres viatges (sobretot als aeroports!!).
Aquest joc porta acompanyant-nos a tots els viatges i escapades que hem fet durant els últims 3 anys!! Estem tan "picats" que hem decidit que, properament, penjarem un contador de resultats en el bloc!! jajajaja!!! En aquest viatge, però, hi introduïm una novetat: el Monopoli versió súper comprimida!! (tots aquells que coneixeu bé l'Adrià ja deveu haver entès perquè el portem... ;))

Però, perquè no sigui dit, la Marta també en porta un dels seus, d'objectes "fricks"!!! El seu Diari de Viatge: una llibreta amb tot de fulles en blanc esperant, inquietes, ser omplertes de descripcions de paisatges, de cultures, de persones; de reflexions i pensaments; d'aventures i anècdotes,... Pàgines impacients per ser escrites, dibuixades, pintades, decorades,... Tot això amb l'objectiu de convertir-se algun dia en la maqueta d'un llibre!

El lema del diari :"La imaginació, el primer pas cap a la vida" és el rerefons de la nostra aventura. Creiem que abans d'escollir un camí, un l'ha d'imaginar, degustar des de la ment, esbossar-lo a l'aire per gaudir-lo ja des del moment en que es crea la il·lusió. A partir d'aquí, es construeix la realitat, pas a pas.

7 comentaris:

  1. Muy buena la cuerda pop, ¡me la apunto para el próximo viaje!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja, si si ¡es muy buena! ¿qué utilizábais vosotros para tender la ropa?

      Elimina
  2. Normalment a la gran majoria de hostels tenen cordes on penjar la roba

    ResponElimina
  3. Gràcies Marc, va bé saber-ho....però per si de cas..... ;)

    ResponElimina
  4. la corda està bien ya que no pesa nada ni ocupa... nosotros no lo pensamos y tendiamos la ropa en sillas, cama, muebles de los hostales jaja! buen viaje pareja!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Jajaja! Si al final todo son recursos....

      ¡¡Muchas gracias!!

      Elimina