divendres, 7 de desembre del 2012

Com ens estem organitzant???


Fa tant de temps que estem planificant aquest viatge que moltes tasques que requereixen dedicació ja les hem anat fent des de fa força temps.

Això ens ha permès estar sorprenentment tranquils a 3 setmanes vista de la nostra partida. Tot i que mil vegades ens hem preguntat: serà que som uns inconscients, o és que realment ho tenim tot ja molt assumit??

Ara "tan sols" (i ho poso entre cometes ;)) queda ultimar algunes coses com: els visats (hem previst quedar-nos per Tailàndia uns dos mesos aproximadament, així que, actualment, els nostres passaports estan a Madrid... esperem que tornin aviat...), repassar documentació que necessitarem endur-nos, familiaritzar-nos amb les eines de comunicació que utilitzarem (bloc, skype, what's app,...), preparar la motxilla,...


La motxilla... aquest tema requereix un punt i a part, de fet, es mereixeria un capítol sencer!!!! Fa dies que l'estem preparant exhaustivament, ja que volem que es converteixi en la nostra aliada i no en un trasto de 20 kg... simplement imaginar-te en les situacions bàsiques del dia a dia poden convertir-se en un qüestionament inacabable, sort n'hi ha que no som els primers viatgers que han decidit emprendre un viatge d'aquestes magnituds i que, per tant, avui trobem molts blocs i llibres de persones que algun dia passat ja van superar aquesta part de l'aventura i que, avui, amb la seva experiència poden orientar als novells com nosaltres!!! ;)
Gràcies a ells per la informació prestada...

7 comentaris:

  1. Sou un gran equip! No cal que us estresseu més del compte!
    És impossible tenir-ho tot previst…si fos així l’aventura deixaria de ser-ho! així que disfruteu de la incertesa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Marta!
      Tens tota la raó, de fet, sembla que de moment estem força tranquils, tot i que a vegades ens questionem si precisament aquesta tranquil·litat és natural... ;)
      Una abraçada!

      Elimina
  2. Ya lo tenéis todo casi listo, ¡qué bien! Los preparativos no tienen por qué ser un agobio, también se pueden disfrutar, como estáis demostrando. Un abrazo y¡ánimo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Itzar cada día nos falta menos! Además siempre ayuda tener un manual de "Cómo preparar un gran viaje" en tus manos para contrastar información y para sentirte apoyado!

      http://www.ungranviaje.org

      ¡Gracias!

      Elimina
  3. Us anira tot de conya, cabrons!!! feu com jo faig sempre abans de marxar.
    Mirar si tinc els calers i el passaport, no us fa falta re més

    ResponElimina
    Respostes
    1. jejejeje, gràcies, ho farem, tot i que també farem un cop d'ull a l'esquena per saber si portem la motxilla, més que res, per la de temps que portem donant-hi voltes.

      Elimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina